Myluckyday.nl Goedkoopste dagaanbiedingen dagaanbieders

Wat zijn dagaanbiedingen?

Voordelig aanbod dat slechts gedurende 1 dag beschikbaar is

 

Wat is MyLuckyDay.nl?   Hoe werkt Myluckyday.nl?   Wat zijn dagaanbiedingen?   Wie biedt dat aan?

 
 

Wat zijn dagaanbiedingen?

Dagaanbiedingen is een verzamelnaam voor producten die slechts 1 dag aangeboden worden door partijen. Deze kopen bepaalde producten slechts eenmalig in, of grootschalig of willen goedkoop van een restpartij af komen. Door dat met een lage marge te verkopen besparen zij kosten en heb jij goedkoop de beste leuke en unieke buitenkansjes. OP = OP en de meeste aanbiedingen zijn alleen vandaag geldig of met een beperkte looptijd.

Definitie dagaanbiedingen

Er is op internet nog geen eenduidige definitie te vinden. Wikipedia komt niet verder dan de verklaring van het woord aanbod. De Van Dale geeft de volgende definitie voor de term 'aanbieding'

RESULTAAT
aan·bie·ding de; v -en 1 het aanbieden 2 voordelig aanbod; koopje: deze week kaas in de ~

Samengesteld komt het neer op het volgende:

Definitie Dagaanbieding

Een voordelig aanbod dat slechts gedurende 1 dag beschikbaar is

De definitie van een dagaanbieder is dan eenvoudig, dat is namelijk een partij die een dergelijk aanbod beschikbaar stelt. Er zijn dagaanbieders die niets anders doen dan iedere dag een andere unieke aanbieding op hun site plaatsen. Er zijn echter ook 'gewone' winkels, zoals Wehkamp of Bol.com, die ook aparte dagaanbiedingen hebben, naast hun grote totale assortiment aan producten dat ze verkopen.

Herkomst term dagaanbieding

Waar komt de term dagaanbieding vandaan? Waarschijnlijk door de simpele combinatie van het feit dat het een aanbieding is die maar 1 dag geldig is. Vervolgens is dit concept op internet als zelfstandige website opgedoken en is het een eigen 'branche' geworden. Vanuit Amerika komt het 'One deal a day' principe uit de Engelstalige markt en ook de term 'Lunchbreaker' wordt soms wel gebruikt.

Lunchbreaker om aan te duiden dat je vooral in je lunchpauze even snel op internet kunt kijken of er nog leuke aanbiedingen zijn. Het breekt (in het Engels 'to break') de lunchpauze in tweëen, vandaar de term lunch-breaker.