Myluckyday.nl Goedkoopste dagaanbiedingen dagaanbieders

Wat is MyLuckyDay?

MyLuckyDay is het grootste overzicht met alle goedkope dagaanbiedingen van de speciale dagaanbieders of online winkels met speciale dagaanbiedingen

 

Wat is MyLuckyDay.nl?   Hoe werkt Myluckyday.nl?   Wat zijn dagaanbiedingen?   Wie biedt dat aan?

 
 

Wat is MyLuckyDay.nl?

Myluckyday.nl is een website waar we alle unieke dagaanbiedingen verzamelen die je op het internet kunt vinden. In plaats van het afstruinen van 10 verschillende sites, heb je hier op 1 website alle verschillende aanbiedingen van alle dagaanbieders bij elkaar. Handig en overzichtelijk. Je hoeft slechts 1 site te bekijken in plaats van meerdere en je hebt de grootste dagaanbieders in een oogopslag bij elkaar.

Hoe is het ontstaan?

Je hebt wel eens dat je een leuke aanbieding tegenkomt. Vervolgens blijkt die site iedere dag unieke aanbiedingen te hebben. Leuk! Je kijk vervolgens iedere dag op die site of er iets leuks voor je bijstaat. Maar dan ontdek je dat er nog zo'n site bestaat. En nog een. En nog een... En voor je het weet ben je iedere dag tien sites aan het bekijken of er niet een leuke aanbieding tussenstaat. Dat kan eenvoudiger!

En dus is er nu MyLuckyDay.nl Een overzicht waar dagelijks alle nieuwe aanbiedingen van de online winkels verzameld worden, zodat je vanaf nu nog maar 1 site iedere dag hoeft te bezoeken, om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe aanbiedingen en acties. Handig, snel en overzichtelijk. Het bespaart je tijd en geld en je kunt goedkoop en eenvoudig kijken of er leuke cadeautjes aanwezig zijn voor snelle last minute acties voor verjaardagen of andere feestjes waar je iemand mee kunt verrassen.

Hoe lang bestaat het al?

MyLuckyDay bestaat sinds februari 2010 en is iedere maan verder gegroeid met meer aanbiedingen, meer partijen en meer gebruiksgemak voor al onze bezoekers.

Wat kost het?

MyLuckyDay.nl is helemaal gratis. Als bezoeker betaal je ons niets.

Maar hoe verdienen jullie dan je geld?

Uiteindelijk moet er iets verdiend worden om de kosten van de site te betalen en dat doen we doordat we soms commissie ontvangen over de verkochte producten die bij ons op de site aangeboden worden. Stel dat er een dagaanbieder een product promoot, een bezoeker ziet dat via onze site, gaat daar naartoe en bestelt het product. Als die dagaanbieder ons beloond voor het feit dat wij een betalende bezoeker hebben doorgestuurd, dan zijn dat voor ons de inkomsten.