Myluckyday.nl Goedkoopste dagaanbiedingen dagaanbieders

Wie biedt dagaanbiedingen aan?

Overzicht met aanbieders van dagelijks nieuwe aanbiedingen

Alle dagaanbieders op een rij

 

Wat is MyLuckyDay.nl?   Hoe werkt Myluckyday.nl?   Wat zijn dagaanbiedingen?   Wie biedt dat aan?

 
 

Wie biedt dat aan?

Er zijn verschillende professionele partijen die iedere dag nieuwe aanbiedingen aanbieden. Hieronder hebben we een overzicht staan van verschillende gespecialiseerde 'dagaanbieders'.

Er zijn ook aanbieders van speciale dagaanbieidngen die zich richten op een bepaalde doelgroep of een bepaald soort product of branche. Hieronder enkele voorbeelden.

Branches en sectoren

Er zijn dagaanbieders die zich specifiek op aanbiedingen uit 1 enkele branche richten. Omdat ze daar traditioneel sterk in zijn, goedkoop in kunnen kopen of op andere manieren sterke voordelen kunnen behalen die ze door kunnen spelen aan de consumenten.

Doelgroep

Naast aanbieders van dagaanbiedingen die zich op een bepaald soort product richten, zijn er ook partijen die juist producten voor een bepaalde doelgroep heel goed weten in te kopen. Bijvoorbeeld speciale acties voor vrouwen, jonge kinderen of mensen die van gadgets houden.

Lokale / regionale aanbiedingen

Partijen die specifieke aanbiedingen hebben gericht op bepaalde plaatsen of streken in Nederland, zijn lokale of regionale dagaanbieders. Deze hebben soms aanbiedingen van bedrijven die alleen lokaal ter plekke in te wisselen zijn, zoals aanbiedingen van pretparken, dagtrips, lokale winkeltjes of andere partijen die in een bepaalde lokatie of regio opereren.

Weekaanbiedingen

Niet alle partijen kunnen of willen iedere dag een unieke spectaculaire aanbieding regelen voor hun bezoekers. Zij investeren liever hun tijd en energie in nog grotere of spectaculairdere aanbiedingen die je eens per week kunt bekijken. Een aanbieder van een dergelijke weekaanbieding is bijvoorbeeld:

Maandaanbiedingen

Naast de partijen die speciale dagaanbiedingen hebben, zijn er ook niches ontstaan, zoals partijen die een maand lang een aanbieding hebben. Dit om bezoekers meer tijd te geven om van een bepaalde actie te kunnen profiteren.

Uuraanbiedingen

Dagaanbiedingen zijn een dag geldig, meestal van middernacht tot middernacht. Een speciaal soort aanbiedingen zijn de dagaanbiedingen die weliswaar geldig zijn op 1 bepaalde dag, maar dan slechts een bepaald deel van de dag. Bijvoorbeeld ochtend, middag en avond aanbiedingen, of een aanbieding die slechts 1 uur geldig is, bijvoorbeeld tussen de middag. Wehkamp heeft zo'n aanbieding, met de zogenoemde lunchbreaker.

Specifieke dag van de week aanbiedingen

Er zijn ook webwinkels die niet iedere dag een unieke aanbiedingen hebben, maar dat slechts op 1 specifieke dag van de week doen. Dagaanbiedingen zijn niet hun specifieke core business, maar hebben ook regelmatig leuke acties. Die worden dan specifiek op 1 bepaalde dag aangeboden aan het publiek.

Webwinkels met dagelijkse aanbiedingen

Er zijn ook webwinkels met een groot assortiment, die naast hun reguliere verkopen, 1 specifiek product uit hun eigen assortiment als knaller van de dag aanbieden. Zo heeft Wehkamp haar Lunchbreaker en Bol heeft haar Dagdeals. Met een Bol Dagdeal heb je iedere dag van de week een andere aanbieding uit het complete productassortiment van Bol.

Groepsaanbiedingen

Er zijn ook partijen die zogenaamde groepsaanbiedingen aanbieden. Dan wordt de aanbieding pas geldig, wanneer er een minimum aantal mensen inschrijft op een bepaald product. Dat is het aloude principe van de grote getallen. Hoe meer je inkoopt, des te gunstiger kun je inkopen. Dus hoe meer consumenten aangeven een bepaalde aanbieding te willen, dan heeft de tussenpersoon, de aanbieder van de groepsaanbieding, dus de kans om de aanbieding ook gestand te doen richting zijn leverancier.