Myluckyday.nl Goedkoopste dagaanbiedingen dagaanbieders

Hoe werkt MyLuckyDay.nl?

Unieke aanbiedingen uit de database automatisch bij jou op je scherm

 

Wat is MyLuckyDay.nl?   Hoe werkt Myluckyday.nl?   Wat zijn dagaanbiedingen?   Wie biedt dat aan?

 
 

Hoe werkt MyLuckyDay.nl?

Je ziet op Mylucyday.nl de aanbieding, wie het aanbiedt en hoe lang de aanbieding nog geldig is. Wil je profiteren van een bepaald aanbod en bestellen, dan klik je simpel op de aanbieding. Je wordt dan doorgestuurd naar de site van de aanbieder waar je het product kunt bestellen.

Vanaf het moment dat je doorgestuurd bent naar de site van de aanbieder, heeft MyLuckyDay.nl zijn werk er op zitten en ligt het aan de aanbiedende partij om de bestelling daadwerklijk succesvol te laten verlopen voor je.

Hoe werkt het technisch?

Alle aanbiedingen worden verzameld in onze database. Daarvoor zoeken we dagelijks het internet af naar unieke aanbiedingen. Vanuit de database wordt de website samengesteld. Op het moment dat er een aanbieding afloopt, verdwijnt deze automatisch van de site. Krijgen we bericht van een nieuwe aanbieding, dan voeren we die in in onze database en komt die met de volgende site update automatisch online te staan.

Hoe werkt het commercieel?

Het laten zien van de aanbiedingen kost niets. Het bezoeken van een website van een aanbieder ook niet. We hebben weinig kosten, dus hoeven we er ook weinig op te verdienen. Als er geld verdient wordt, dan is dat doordat we een kleine vergoeding krijgen van een aanbieder van een dagaanbieding op het moment dat er ook daadwerklijk een product verkocht is via zijn site.

Hoe werkt het tactisch?

De tactiek is om zoveel mogelijk goede aanbiedingen te laten zien voor zoveel mogelijk mensen. Dat proberen we op een dusdanige manier te doen, dat je altijd snel bij de voor jou interessantste aanbiedingen kunt komen.